Training: "De kracht van DOEN zet alles in Beweging"
Durven, Oefenen, Ervaren, Nooit gedacht

Waarom de kracht van het Doen, zet alles in beweging?
Deze interactieve training geeft mensen inzichten en tools mee om te leren surfen op de golven van werk & privé leven. Zodat men bewust wordt; waarom doe ik wat ik doe? waarom denk ik wat ik denk? waarom voel ik wat ik voel?  Want door verbinding met jezelf aan te gaan , zorgt dit voor een mooie verbinding met de wereld om je heen.

Jij als werkgever vind het wellicht belangrijk om jou medewerkers beter te leren communiceren en durven "Nee" te zeggen. Tijdens deze  interactieve training zullen de werknemers in gesprek gaan en letterlijk in beweging  komen. Door met elkaar intensief bezig te zijn op diverse lagen zal  het mooiste van het team of afdeling naar boven komen, zodat de werknemers gezond en met plezier het werk kunnen blijven uitvoeren. 

Programma Training: "De kracht van DOEN zet alles in Beweging"
Trainingsduur:1 dag
Tijdsindeling: 1e gedeelte: ochtend 9:00 – 12:00 uur/ Lunch / 2e gedeelte: middag 13:00 – 16:00 uur
Zaalindeling:  In overleg
Aantal deelnemers: Minimaal 4, maximaal 15


Ieder(e) mens of groep heeft zijn of haar eigen benadering nodig om het gewenste resultaat te kunnen behalen. Gedurende de training, waarin theorie en praktijk worden afgewisseld, komen er diverse methodieken aan bod om de deelnemer of groep in beweging te krijgen.