Coaching waarin persoonlijke ontwikkeling, leefstijl en budgetcoaching centraal staan. 

Vanuit een holistische visie zie ik jou als mens, als één geheel. Jouw lichaam, geest en ziel. 
In verbinding met de prachtige natuur die om ons heen en in ons is, deel ik graag mijn levenservaring, kennis en wijsheid. 


Bewust worden van de de energie die je uitstraalt

We zijn er vaak niet van bewust welke energie we uitzenden en wat we toelaten. Wanneer je hier wel bewust van wordt, kan je ook ontdekken voor jezelf hoe je deze energie wilt uitzenden, gebruiken en toelaten.  Hoe?

  • Bewust worden van de de basis die nodig is voor jouw fundering in deze maatschappij. 
  • De juiste gezonde voeding tot je nemen, zowel fysieke voeding , mentale voeding als energetische voeding.
  • Ontspanning in de vorm van muziek maken & luisteren en ervaren wat de klanken met je doen.
  • Jezelf uitdagen in een bewegingsactiviteit/sport, zoals hardlopen, fietsen, boksen, krachttraining, zwemmen, dansen en wandelen.
  • Ontdekken of je nog zingeving haalt uit jouw leven: werk, je (sociale) relaties, de woning waar je woont, je hobby's, etc
  • De uitwisseling die je gebruikt in de vorm van geld. Geld heeft namelijk ook invloed op jouw energie. Hoe zie jij geld? 

Energie-uitzending

 Energie heeft  invloed op alles wat in beweging is in je lichaam en buiten je lichaam. Het is stroming die altijd door blijft gaan. Het mooie is als je de juiste energie steekt in de basis fundering die nodig is in deze maatschappij

* Voeding                         * Relaties
* Beweging                     * Zingeving
* Ontspanning              * Werk
* Wonen                           * Geld


Adoptie

Mei 2024, het moment dat ik mijn verhaal wil delen aan de mensen die in welke hoedanigheid ook te maken hebben (gehad) met adoptie en er daarnaast voor open staan, om met een bewuste blik op het leven (de evolutie waarin we als mens in zitten) naar deze grote gebeurtenis te kunnen kijken. Als mens hebben we allemaal te maken met gebeurtenissen in het leven, waar adoptie er één van is. Het leven wat wij mensen leven op deze planeet. Het is vallen en opstaan. De emoties die dan komen, ook daadwerkelijk doorvoelen en dan weer verder gaan. Verder gaan en je hart blijven volgen, je hart waar jouw dromen en verlangens zitten en deze ook waar te maken.