Innerlijke kind werk

Herken jij jezelf in de volgende situaties:

  • Oververmoeidheid
  • Burnout-klachten
  • Geen nee durven zeggen en/of niet voor jezelf opkomen
  • Geen verbindingen aangaan met andere mensen
  • De lat voor jezelf heel hoog leggen
  • Je niet gezien en/of gehoord voelen
  • Lage eigenwaarde
  • Je gevoelens wantrouwen 
  • Je gevoelens niet vertrouwen
  • Je kwetsbaarheid niet durven tonen

Innerlijke kind 

Als kind wordt je geboren met de natuurlijk eigenschappen van puurheid, spontaniteit, liefdevol, onschuld en daarbij vol energie.
In de loop van de jaren dat jij als kind volwassen wordt, verander je door de cultuur waarin je opgroeit, de opvoeding die je meekrijgt, de school waar je op zit, de collega´s en vrienden waarmee je omgaat. Vooral in je vroege kindertijd, waarin je afhankelijk was van je opvoeders, ben je aan hen gaan aanpassen, vaak tegen je eigen natuur in. Daardoor heb je toen keuzes gemaakt die nu nog steeds actief kunnen zijn en die je als volwassenen in de weg zijn gaan zitten.

Door deze veranderingen, heb je bepaalde patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismes ontwikkeld, om jezelf staande te houden in de maatschappij waarin je leeft. Dit heeft er vaak voor gezorgd dat het contact met jou natuurlijke kind/innerlijk kind verloren is gegaan en heb je jezelf bepaalde negatieve overtuigingen over jezelf  wijs gemaakt.
Overtuigingen zoals “ik ben niet goed genoeg”, ik kan het niet” of “ik ben niet om van te houden”, zijn overtuigingen die je in je volwassen leven behoorlijk kunnen belemmeren. Het innerlijk liefdevolle kind in jou heeft plaats gemaakt voor het gekwetste kind.

Met innerlijke kind therapie, leer je contact te maken met je innerlijk kind en krijg je inzicht in de (negatieven) overtuigingen over jezelf en zie je ook het effect op je volwassen leven van nu. Door dit te erkennen en inzien dat het jou heeft gediend, kan je dit nu gaan loslaten. Daarbij mag je het gekwetste kind de aandacht geven die het zo gemist heeft. Jij als volwassene kan deze negatieve overtuigingen veranderen in liefdevolle en positieve overtuigingen. Daardoor zal het innerlijk kind in jou, steeds meer naar voren komen en daardoor ook weer meer de natuurlijke eigenschappen gaan ervaren.


Hoe ga ik te werk:
We plannen een intakegesprek in van 90 minuten, waarin we samen de hulpvraag duidelijk naar voren krijgen. Daarna plannen we een vervolg afspraak in van 90 minuten waarin ik gebruik zal gaan maken van diversen methodieken, zoals:
Reiki, klanken, meditatie, visualisatie, dans, muziek maken en luisteren, chakra & aura healing, coaching, delen, sedona-methode en ademtherapie. 

Kosten
€ 75,= voor 90 minuten