Reactie plaatsen

Reacties

Maarten
6 maanden geleden

Voor de kerst de training 'De Kracht van Bewegen' mogen volgen bij Titus. Een mooie training waarin ik de basistechnieken van boks- en krachttherapie heb geleerd. De training bestond uit drie dagdelen, afwisseling tussen fysiek bezig zijn, reflecteren, zelf gecoacht worden, zelf coachen en een stuk theorie. Ik ben Titus dankbaar voor de mooie kennis en ervaring die ik heb opgedaan.

Ik zou deze training aanraden voor alle (coach)professionals die de kracht van beweging willen inzetten in hun werk. Echt een plus op reguliere methodieken!

Suzanne
6 maanden geleden

Zit je vast en weet je niet meer hoe je er uit moet komen? Ga dan voor bokstherapie met Titus! Therapie met Titus zorgt er voor dat je weer bij de kern van jezelf komt, je (weer) wordt wie je echt bent, dat je (weer) weet dat jij er toe doet. Het zorgt dat je in je kracht komt en je leert dat je op jezelf mag vertrouwen. Op jouw tempo neemt hij je mee op jouw weg en staat hij naast je om je over al je obstakels te helpen.

Judith
7 maanden geleden

Titus is een zeer bevlogen trainer en coach. Liefdevol, kwetsbaar, met een gezonde dosis humor en zonder oordeel houdt hij je tijdens het boksen een spiegel voor waardoor ik zeer waardevolle inzichten heb gekregen over mezelf. Ik ben daar nog steeds dankbaar voor. Boksen en coaching is een topcombinatie. Dank Titus 🙏🙏

Linda
7 maanden geleden

Onlangs heb ik een aantal weken bokstherapie mogen volgen bij Titus Heinen van FME Centrum in Den Haag. Deze bokstherapie heeft mij heel goed gedaan!
Ik heb in een korte tijd veel fysieke, mentale en emotionele lessen mogen leren van Titus, waar ik veel aan gehad heb. En deze sessies heb ik als zeer prettig ervaren. Vooral omdat Titus altijd heel vriendelijk en relaxed is, je op je gemak stelt en de tijd voor je neemt.
Ik kan hem daarom van harte aanbevelen als coach voor diegenen die ook wel wat mentale steun en coaching kunnen gebruiken!

Marlotte
7 maanden geleden

Mijn ervaring met de trainingen van titus zijn heel erg goed, ik ben nu bijna 17 en vanaf me 13e had ik therapie van een psycholoog, dit was geen fijne ervaring werd ook niet goed geholpen, maar toen ik bij titus kwam toen ik 16 was ben ik echt veranderd als persoon. Titus laat je dingen van jezelf ontdekken die je niet wist van jezelf en leert je hoe je het leven moet zien en geeft tips. Titus heeft mij enorm geholpen met mijn mentale gezondheid en ik hoop dat hij nog veel meer mensen zou kunnen helpen mijn zijn goede aanpak.