Workshop/Teambuilding Boksclinic, Vitaliteit en leefstijl

Samen met je collega's verbinden door middel van beweging, muziek, ademhaling, klanken en plezier. Daarnaast willen we jou en je collega's mooie inzichten meegeven hoe belangrijk het is om in beweging te blijven, gezonde voeding tot je te nemen en daarbij te leren ontspannen door middel van de kracht van ademhaling. 

We zullen daarbij een combinatie maken van het delen van kennis en levenservaring en vooral veel fysieke beweging in de vorm van boksen, krachttraining en dans.

Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte, kunt u het beste het contactformulier invullen, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 


Onderstaande workshops bieden wij aan, deze kunnen ook als teambuilding activiteit worden ingezet

=> Workshop 1 / Boks je Fit & Bly

Een inspirerende bijeenkomst/vergadering compleet maken met een actief programma “Boks je Bly”. Samen met je collega’s verbinding maken d.m.v. boksen in een veilige en vertrouwde bedding.

=> Workshop 2 / Boksen vanuit je hart

Haal het mooiste van jouw werknemers naar boven. Gedurende deze mooie, inzichtrijke workshop zullen we samen de vooraf besproken thema’s/vraagstukken aan bod laten komen. Waarbij op groepsniveau en individueel niveau een bewustwording zal ontstaan die bijdraagt zowel op persoonlijk als organisatorisch en groepsniveau.

=> Workshop 3 / De kracht van Ademhaling & Beweging

Ons leven begint met ademen. De deelnemers zullen letterlijk de kracht van ademhaling ervaren en daarin worden meegenomen in het geheim “van de kracht van ademhaling” Deze prachtige interactieve workshop zal worden aangevuld met de kracht van beweging en vitaliteit” waarin de deelnemers zullen gaan bewegen.


=> Workshop 4/ Dans, klank en muziek

Op het ritme van de muziek dansen en in een flow komen van rust, ontspanning en energie.
Daarnaast geven de klanken die we gaan maken, met behulp van diverse soorten instrumenten en de stem, jou een heerlijk energiek gevoel, verbinding met jezelf en een flow van genot en plezier.

 

Contactformulier

Vitaliteit BLY EI-FME